fbpx

Projektingenjör till Gävle Energi

Sista ansökningsdag: 2022-08-28


-en nyckelroll för en hållbar utveckling av fjärrvärmenätet
 
Gävle Energi strävar efter att vara i framkant som morgondagens klimatsmarta infrastrukturbolag och i regionen pågår en rad spännande utvecklingsprojekt och samarbeten.
 
Du får en viktig roll i att anpassa infrastrukturen fjärrvärme- och fjärrkýla efter stadens kort och långsiktiga behov. Du erbjuds en varierad och mångsidig vardag där du har ett internt nära samarbete med främst projekt/byggledare och driftpersonal. Övriga dagliga externa kontaktytor i rollen blir framför allt externa projektörer projekt/byggledare, kunder, markägare och myndigheter. 
 
Du projekterar och tar fram underlag för en kostnadseffektiv och kvalitativ re- och nyinvestering. Du gör konstruktionsberäkningar, analyser, upprättar kalkyler och bedriver tekniskt utredningsarbete. Du kravställer och samordnar helheten av projekteringsarbetet och säkerställer hållbara lösningar för Gävle Energi. Projekten varierar i storlek och längd från någon vecka till att pågå i något år. Du ingår i affärsområde Fjärrvärmes planeringsavdelning tillsammans med närmaste chef och fyra projekt/byggledare som du har ett nära samarbete med.
 
Distansarbete är fullt möjligt i rollen. Minst 50% av tiden väntas förläggas på plats utifrån verksamhetens behov. 
 
Din bakgrund
 
Du har en gedigen branschkunskap och relevant teknisk utbildning. Du har erfarenhet av projektering inom fjärrvärme/och eller fjärrkyla. Erfarenhet från drift och kännedom om driftförvaltningssystem är meriterande. Du är en van systemanvändare och har erfarenhet från att vara delaktig i systemimplementeringar. Kunskap inom AutoCad är meriterande. Som person är det viktigt att du är självgående, analytiskt och systematiskt.
Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska och har lätt för att på ett pedagogiskt sätt bidra till ett bra samarbete i grupp.
 
Välkommen att bli del av en arbetsplats som bidrar till en positiv samhällsutveckling ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla, biogas och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor. www.gavleenergi.se

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Publiceringsdatum: 2022-06-28

Meny