Mjukvaruutvecklare till Excidor Bollnäs

Sista ansökningsdag: 2021-08-29


– nyckelperson som självständigt driver designprojekt
 
Excidor är ett expansivt och lönsamt företag med stora utvecklingsmöjligheter. De säljer kundanpassade styrsystem vilket kräver ett nära samarbete med kunder, både tekniskt och kommersiellt. Produkterna finns i bland annat grävmaskiner, lastmaskiner, järnvägsapplikationer, lastbilar, skogsmaskiner, truckar, flishuggar och andra mobila sammanhang. Produkter och styrsystem från Excidor är oömma, enkla att använda och underhålla och höjer därför värdet på maskiner som kompletteras med sådan utrustning. Allt kommer snabbt på plats och är förstås utformat enligt senaste ergonomiska rön. Detta har bidragit till att göra de populära bland inte bara påbyggare och maskintillverkare, utan även hos entreprenörer och maskinförare.
 
Ditt uppdrag:
Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla och designa ny mjukvara både för interface mot användare och controllers för styrning av funktioner i maskiner. Du kommer att arbeta i ett kompetent team på en utvecklingsavdelning som består av projektledare, mekanikkonstruktör, systemutvecklare, hårdvaruutvecklare samt externa konsulter. Du är tekniskt och socialt kompetent person med ett stort intresse för teknik.
 
I din roll ingår även att dokumentera arbetet, upprätta dokument inför testning och testa, utvärdera och verifiering av programvara.
 
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har en relevant teknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna inom mjukvaruutveckling och har jobbat några år med mjukvaruutveckling. Du har kompetens för att arbeta självständigt med designprojekt och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 
Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta och vill utvecklas. 
 
Välkommen att produktutveckla Excidor!

Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. Våra lösningar finns i skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare och terminalfordon, liksom i transport och väghållningsfordon och många andra mobila sammanhang. Vi finns i Bollnäs sedan 30 år och är ett expansivt företag med ca 30 anställda idag. www.excidor.se

KONTAKT
Torgny Balkefors
0733434769
torgny@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-08-29

Publiceringsdatum: 2021-07-13

Meny