Kreativ och säljdriven marknadsansvarig till Cibes Kalea Sverige AB

Sista ansökningsdag: 2021-08-15


Är marknadsföring och försäljningsdrivande kommunikation din paradgren? Vill du dessutom utvecklas inom ett marknadsledande företag och vara med och stärka vårt produkterbjudande i Sverige? Då kan rollen som marknadsansvarig vara något för dig!
 
Ditt uppdrag
Du ansvarar för Cibes Kalea Sveriges övergripande marknadsföringsinsatser, strategiskt såväl som operativt. Du har, genom att göra gedigna marknads- och målgruppsanalyser, en stark fingertoppskänsla för vilken sorts marknadsföring som genererar leads, ökar vår försäljnings- och kundupplevelse och bidrar till att stärka vårt varumärke i stort. Du arbetar självständigt, både strategiskt och operativt, och rapporterar till vår Sales & Marketing Director. I rollen ingår att ansvara för upprättandet av CKS marknadsplaner samt uppföljning och utvärdering av dessa. Vidare säkerställer du all kommunikation och information mot kunder, leverantörer och våra målgrupper. Du arbetar utefter tydligt uppsatta KPI: er och samarbetar även med Cibes Lift Group, där ytterligare fyra personer som arbetar med marknadsföring finns.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Upprättande av marknadsanalyser
• Utarbeta strategiska kommunikations- och försäljningshöjande insatser.
• Utforma en årlig marknadsplan i enlighet med marknadsföringsbudget.
• Utforma, planera och ta fram sälj- och marknadsföringsmaterial i form av exempelvis, annonsering i print och digitalt, utomhusreklam, m.m.
• Ansvara för CKS marknadsföring på cibeslift.com/se, kalealifts.com/se och hissiskane.se.
• Planera och genomföra säljdrivande kundevent.
• Ansvara för att ta fram en kundskommunikationsplan i diverse säljprojekt
 
Din bakgrund
Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller ekonomi. Du är en van projektledare och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och vana av att arbeta i Adobe Creative Suite samt WordPress. Erfarenhet från sälj- eller teknikindustrin är meriterande, dock inget krav. För att lyckas och trivas i rollen är du en självständig, nyfiken, strukturerad och prestigelös team player.
 
När du blir en av oss
Du erbjuds en självständig, stimulerande och kreativ roll och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning. Som arbetsgivare prioriterar vi våra medarbetares engagemang och trivsel högt, jobbet ska vara roligt, inspirerande och utvecklande. Vi har högt i tak och värnar om humor, gemenskap och prestigelöshet. Därför jobbar vi nära varandra, även om vi inte sitter i samma lokaler, och välkomnar alltid nya tankar och idéer som bidrar till vår gemensamma utveckling.Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. I CKS säljteam ingår nio andra personer.
 
Om du vill veta mer
Har du frågor om tjänsten får gärna kontakta Susanne Höbenreich, Sales & Marketing Director för CKS, susanne.hobenreich@cibesliftgroup.com.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Om Cibes Kalea Sverige AB Cibes Kalea Sverige AB (CKS) är en del av Cibes Lift Group och ansvarar för koncernens svenska sälj- och serviceverksamhet. CKS med dotterföretag omsätter idag drygt 180 MSEK och har 70-talet anställda fördelat på kontor i Gävle, Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. CKS är ett ungt team med snabb tillväxttakt som har växt både organiskt såväl genom förvärv de senaste åren. Nu står bolaget rustat att erbjuda kompletta lösningar och hjälpa våra kunder genom att vara den pålitliga och självklara partnern genom hela produktlivscykeln. Cibes Lift Group är en internationell koncern och Europas ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar av svensk kvalitet och design med försäljning till i stort sett hela världen. Vi har över 940 anställda, en omsättning på 1,5 miljard SEK, och präglas av ett intensivt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt. Läs gärna mer på www.cibesliftgroup.com.

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-08-15

Publiceringsdatum: 2021-07-13

Meny