fbpx

Kommunikationschef till Gavlegårdarna

Sista ansökningsdag: 2022-05-31


Är du en skicklig kommunikatör och ledare med stort samhällsintresse som vill vara med och skapa trygga, trivsamma och hållbara bostadsområden?
 
Som kommunikationschef har du det övergripande ansvaret för Gavlegårdarnas externa och interna kommunikation, vilket innebär både strategiskt och operativt arbete. Tillsammans med avdelningens fyra medarbetare tar du fram och implementerar kommunikation som ligger i linje med våra strategier och riktlinjer. Du säkerställer att rätt budskap kommuniceras i relevanta sammanhang och kanaler samt att insatserna leder mot affärsplanens mål. I kommunikationsfrågor har du också en rådgivande och stödjande funktion till bolagets övriga enheter. Din roll i kontakter med press och media är både rådgivande, stödjande och skrivande.
Kommunikationschefen har en plats i Gavlegårdarnas ledningsgrupp och där förväntas du bidra med strategiskt tänk samt en förmåga att se även en komplex helhet. Du representerar också en av fyra avdelningar i bolagets verksamhetsstöd, tillsammans med ekonomi/inköp, utveckling och HR. 
 
Som medarbetare hos oss erbjuds du en unik företagskultur som ständigt gör sig påmind, såväl medarbetare emellan som gentemot intressenter. Från det aktivitetsbaserade kontoret i Gävle utför vi med stolthet vårt uppdrag. Arbetet har sin utgångspunkt i visionen ”känn dig hemma” och värderingarna ”hjärta och hjärna” vägleder det dagliga arbetet. 
 
Din bakgrund
Du har gedigen erfarenhet av kommunikationsarbete i en bred roll, gärna från ett bolag i likvärdig storlek. Vi tror att du har någon form av tidigare ledarerfarenhet där du haft personalansvar och bedrivit utvecklingsarbete. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom kommunikation.
 
För att lyckas i rollen som kommunikationschef krävs en stark drivkraft att ta yttersta ansvaret för ditt och dina medarbetares specialistområde. Du säkerställer att ni har rätt kompetens för er uppgift och agerar själv som god skribent och utförare som får saker och ting att hända. Ditt ledarskap präglas av mod och tillit vilket möjliggör ett enhetligt kommunikationsarbete för bolaget som helhet. 
 
 
 
 
 
 

Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision – Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Publiceringsdatum: 2022-05-06

Meny