Chefer till interimsuppdrag sökes

Sista ansökningsdag: 2021-08-31


Är du egen företagare eller funderar på att starta eget kanske du vill ingå i vårt nätverk av kvalificerade konsulter!
 
I vår vardag kommer vi i kontakt med en rad företag och organisationer som har behov av kompetenta chefer för kortare eller längre uppdrag. Det brukar vanligtvis handla om 6-12 månaders uppdrag p.g.a omorganisation, hyra under tiden ny medarbetare rekryteras eller p.g.a föräldraledighet eller sjukfrånvaro.
Vanliga uppdrag vi haft är VD, ekonomichef, kommunikationschef, HR-chef och Produktionschef.
För att kunna bidra på kort tid i dessa uppdrag förutsätts att chefen kan bidra från uppdragets start, vilket kräver att du som konsult har en hel del tidigare erfarenhet att bidra med.
 
Registerna gärna din CV och ett personligt brev med information om vilka uppdrag som intresserar just dig. Vi bjuder in till intervju om eller när vi tror oss ha ett passande uppdrag för dig.
 
Välkommen!

Med mer än 20 års erfarenhet av rekryterings- och kompetensförsörjningsbranschen och nästan 500 genomförda rekryteringsprocesser, tar vi seniora rekryteringskonsulter nu steget till eget rekryteringsbolag. Med akademisk HR-utbildning och stor chefserfarenhet inom flera större och mindre bolag såsom Sandvik, General Electrics, IKEA, SEB, Munters, Beijer Bygg osv tror vi oss ha en stor och bred erfarenhet av flera olika branschers utmaningar och därigenom förståelse för olika behov. Efter mångårig erfarenhet av branschen så har vi ett gediget kund- och kandidatnätverk i främst Gävleborg och Dalarna, men även i hela regionen i stort, såväl inom privata som offentliga verksamheter.

KONTAKT
Anders Edin
0739835653
anders@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Visstid
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Publiceringsdatum: 2020-08-24

Meny