Chef till Måltidsverksamheten - Sandvikens kommun

Sista ansökningsdag: 2021-10-31


 
 
Vill du vara med och utveckla kostverksamheten i Sandvikens kommun? 
 
Enhetschef sökes med ett genuint intresse för god mat, service och hållbarhet.
 
Kostenheten finns inom Servicekontoret som ansvarar för intern service till kommunens olika verksamheter i form av städservice, kostservice, verksamhetsvaktmästare, distributionscentral och kommunens bilpool. De ligger organisatoriskt under kommunstyrelseförvaltningen och är totalt 170 medarbetare.
 
Kostverksamheten i Sandviken omfattar tillagning, transport och servering av måltider inom förskolan, grundskolan och gymnasieskolan samt vård- och omsorgsboenden och måltidsdistribution till ordinärt boende. Vi lagar ca 8000 portioner per dag och verksamheten är uppdelad i produktionsenheter, tillagningskök samt mottagningskök.
Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att vara med och utveckla kostverksamheten inom Sandvikens kommun.  Ansvarsområdet omfattar drift av nya moderna Tunaköket vårt stora produktionskök och 6 tillagningskök inom omsorgsverksamheten. Som enhetschef har du personalansvar, är ansvarig för produktion och utveckling samt budgetansvar.
Din arbetsplats är centralt belägen tillsammans med övriga enhetschefer, dina medarbetare finns ute i kommunen. Din enhet består av 21 medarbetare. 

 
Vad önskar vi av dig?
  • Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i ledande befattning, med ansvar för såväl personal, ekonomi och utveckling.
  • Du har passion för mat och hållbarhet, genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare.
  • Du tycker om nya utmaningar, har förmågan att hålla kvar fokus även när tempot ökar.
  • Du är kreativ och har förmåga att se saker och ting ur olika synvinklar, visar mod genom att våga driva förändrings- och förbättringsarbete.
  • Du tycker att det är roligt att leda processer och har förmågan att kunna skapa goda relationer som en viktig del av arbetet. 
  • Du är tydlig, utåtriktad, motiverande och prestigelös. Har lätt för att kommunicera med både medarbetare och kund
  • Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.
  • Är utbildad kostekonom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Körkort B är ett krav.
Meriterande 
Erfarenhet av kostplaneringsprogram och i övrigt goda datakunskaper. Engagemang för miljö och hållbarhet är högt prioriterat hos oss på Servicekontoret. 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
 
Välkommen att leda och utveckla verksamhet som dagligen gör 8 000 måltider!

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare. I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas. www.sandviken.se

KONTAKT
Torgny Balkefors
0733434769
torgny@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

Publiceringsdatum: 2021-09-20

Meny