Byggprojektledare till Sandvikenhus

Sista ansökningsdag: 2021-05-30


Vill du vara med och leda dagens och framtidens byggen vid Sandvikenhus?
 
Sandvikenhus rustar och bygger för framtidens trygga hem och nu söker vi dig som vill bli del av ett starkt och yrkesskickligt team av projektledare vid Bygg- och teknikavdelningen. Som byggprojektledare hos oss leder du och får helhetsansvar för om-, till- och nybyggnadsprojekt inom företagets och kommunens fastighetsbestånd. Du jobbar nära våra uppdragsgivare, kunder, kommunens förvaltningar, allmänheten och en hel del konsulter och entreprenörer. Hos oss får du en bred och varierad roll i ett team med stort fokus på laganda och hjälpsamhet i vardagen. Gruppen har gemensamma arbetssätt och processer för projektledarrollen som du förväntas jobba efter. Arbetet  handlar om att leda, följa upp och säkerställa leverans av dina uppdrag i nära samarbete med alla intressenter av olika slag.
 
Din bakgrund
Du har någon form av praktiskt erfarenhet (VVS, bygg, alt El-området) från fastighets- eller entreprenadbranschen i grunden där du skaffat dig en bred kunskap om byggprocessen som helhet. Du bör ha tidigare erfarenhet av någon form av samordnande roll som krävt förmåga inom ledning, strukturerat arbete och att ta ekonomiskt ansvar. Entreprenadjuridisk kunskap är starkt meriterande. Att vara insatt i LOU, BAS P och att ha utövat rollen som kontrollansvarig är andra meriter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för att lyckas i rollen krävs framför allt god kommunikationsförmåga, viljan att dela och bygga kunskap med andra och förmåga att få saker att hända.
 
Välkommen att visa intresse för att vara en del av samhällsutvecklingen i Sandvikens Kommun!
 

 
 

 
 

Sandvikenhus erbjuder attraktiva och trygga bostäder och lokaler med hög service. Vi utvecklar och förädlar lägenheter, bostadsområden och boendemiljöer. Vi planerar och projektleder, förvärvar och förvaltar fastigheter och mark. Därutöver ansvarar vi även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Våra hus har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp; allt sedan företaget grundades 1962. När vi förändrar och bygger nytt, är det för att skapa ett levande Sandviken med attraktiva bostadsmiljöer i många år framåt. De bostäder vi förvaltar och planerar idag, ska fortfarande vara en del av ett attraktivt Sandviken om femtio eller hundra år. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag, vilket dels betyder att vi bidrar till bostadsförsörjningen i kommunen och dels att vi har ett samhällsansvar. Det är viktigt för oss att vi bidrar till en positiv utveckling och tillväxt i Sandvikens kommun, vilket vi bland annat gör genom att samarbeta med olika företag, organisationer, föreningar och evenemang som arbetar för dessa frågor. Vi är ett engagerat gäng som brinner för att skapa trygga hem för våra hyresgäster. När vi rekryterar nya medarbetare letar vi efter aktiva ambassadörer som känner lika starkt som vi för våra värderingar och vår vision. Vi strävar efter att uppnå en jämn könsfördelning inom våra respektive områden och ser mångfald som en styrka. Vi är 140 anställda och bovärdar är den största yrkesgruppen. Hos oss arbetar vi med både människor, fastigheter och teknik. Du får en omväxlande arbetsroll och ofta många personliga kontakter. Våra kunder ställer nya krav på sitt boende, kollektiva standardlösningar ersätts av individuella önskemål. Den nya tekniken medför både krav och möjligheter. Därför är det viktigt att vi på Sandvikenhus hela tiden lär oss nya saker. Vi satsar stort på kompetensutveckling. Den utgår alltid från varje medarbetares yrkesområde och individuella behov. Välkommen till oss!

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-05-30

Publiceringsdatum: 2021-04-06

Meny