fbpx

Byggprojektledare Ockelbogårdar

Sista ansökningsdag: 2023-06-07


– utvecklande projektledarroll i ett stabilt bolag
 
Ockelbogårdar AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med uppgift att tillhandahålla goda bostäder till ett rimligt pris. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ockelbo kommun och drivs på affärsmässig grund. Tillsammans med ägare och hyresgäster arbetar bolaget för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling i Ockelbo kommun. 
 
Ockelbogårdar söker nu en byggprojektledare som drivs att att utvecklas i rollen genom att få chans att driva olika utvecklande bygg- och fastighetsprojekt hos en trygg och stabil arbetsgivare.
 
Ditt uppdrag
I den här rollen arbetar du med att planera och genomföra bygg- och fastighetsprojekt i samband med att vi bygger om, underhåller och utvecklar våra fastigheter. Att följa upp och utvärdera genomförda projekt ingår också i dina arbetsuppgifter.
 
Verksamheten är inne i ett spännande skede och flera nya större projekt är på väg att startas upp. Inom Ockelbogårdar är det korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen i bolaget. Som projektledare rapporterar du till fastighetschefen och du utgår från företagets kontor i centrala Ockelbo.
 
Din profil
Du har flera års erfarenhet av projektledning inom fastighetsbranschen, gärna från bostäder. Du är van att planera och följa upp projektets ekonomi, tidplan och resurser. Du har tidigare erfarenhet av arbete med upphandlingar och du är väl insatt i standardavtalen för entreprenader.
För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att hantera flera processer samtidigt. Du är organiserad och arbetar systematiskt. Som person är du självgående, strukturerad och ansvarstagande. Du tycker om att finnas i miljöer tillsammans med andra som också tycker om sitt arbete.
 
För att passa till det här arbetet behöver du ha en högskoleexamen. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort samt goda kunskaper i svenska språket är också krav för tjänsten. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.
 
Välkommen att utveckla Ockelbo som en plats att bo, verka och leva på!

Ockelbogårdar AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Ockelbo kommun. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar 700 lägenheter och ett 50-tal lokaler i Ockelbo. Bolaget omsätter 60 MSEK och har 35 anställda. VD för Ockelbogårdar AB är Anders B Lundh. Läs mer: www.ockelbogardar.se Om Ockelbo: Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med närmare 6000 invånare. I Ockelbo är det alltid mycket på gång. Turistnäringen är stark och Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och det växande. Man bor gärna i Ockelbo!

KONTAKT
Torgny Balkefors
0733434769
[email protected]

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2023-06-07

Publiceringsdatum: 2023-05-08

Meny