fbpx

VD MittX - Hälsingland

Sista ansökningsdag: 2024-06-18


– tillväxtbolag söker en affärsorienterad och trygg ledare!

MittX Aliminiumproffset AB är på väg in i stark expansionsfas som kommer inkludera nya lokaler, nya maskiner och en alltmer effektiv produktionslina. Allt detta för att möta en större efterfrågan från den nordiska och nordeuropeiska marknaden.

De finns i norra Hälsingland och är ett tillverkande bolag med stor potential som tillverkar designade och modellanpassade aluminiumbågar till entreprenad- och lantbruksmaskiner. Alla bågar levereras som standard med positionsljus, blixtljus och arbetsbelysning.

MittX ägs sedan 2021 av börsnoterade investeringsföretaget Stockwik Förvaltning AB.

 

Uppdraget: 
Vi söker en VD som ska driva, leda och utveckla verksamheten för att fortsätta tillväxtresan. Som VD blir du ansvarig för hela verksamheten i Färila, Hälsingland tillsammans med drygt 20 medarbetare. Tillsammans med din ledningsgrupp ser ni till att försäljningen, tillverkningsprocesserna och produktionen optimeras.

 

Affären behöver utvecklas mot en alltmer internationell marknad. Försäljningen sker idag till återförsäljare, påbyggare och slutkunder och produktanvändarna är de stora varumärkena i världen inom entreprenad- och lantbruksmaskiner.

Din roll blir varierat strategisk och operativ – exempelvis ena dagen strategiarbete för hur nå den europeiska marknaden och den andra dagen tillsammans med produktionledningen se över ”ständiga förbättringar”.

 

Dina kvalifikationer: 
Du har troligtvis varit verksam i en likvärdig och relevant verksamhet där fokus varit på att utveckla affären inom tillverkande industri mot gärna en internationell marknad. Du har haft ett verksamhets- och budgetansvar.

Du är en tydlig ledare och med en coachande stil som vill utveckla medarbetare och verksamhet. Som person är du prestigelös och flexibel, vill bygga långsiktiga relationer samt har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du har gärna relevant högskoleexamen eller likvärdig arbetslivserfarenhet.

Välkommen att utveckla MittX fortsatt tillväxtresa! 

MittX Aluminiumproffset AB grundades 1995 och tillverkar i eget namn motviktsbågar, huvbågar och takbågar till entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner – samt legotillverkning åt andra företag.

MittX Aluminiumproffset AB har sitt säte i Färila, Hälsingland och har 22 anställda. Sedan maj 2021 ägs MittX av Stockwik förvaltning AB, ett investeringsföretag som investerar för att behålla och utveckla sina företag.
www.mittx.se

KONTAKT
Torgny Balkefors
0733434769
[email protected]

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2024-06-18

Publiceringsdatum: 2024-05-06

Meny