fbpx

Manager Mill Control till Gävle

Sista ansökningsdag: 2022-10-23


Tänk om du kunde gå till jobbet och vara en del av ett ledande svenskt börsbolag som investerar i framtiden?   Nu har du chansen!
 
Vi söker en driven ekonom med nytänk, proaktivitet och ledarintresse!   
 
BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Koncernens produktionsanläggning i Gävle, är världsledande i tillverkning av vätskekartong till förpackningar för drycker och livsmedel. Varje dag produceras material till 200 miljoner dryckesförpackningar i anläggningen, vilket betyder att var fjärde portionsdryck i världen innehåller vätskekartong tillverkad hos BillerudKorsnäs i Gävle.
 
Din uppgift blir att leda och driva utveckling av enhetens Finans & Controlling funktion och säkerställa att funktionens arbete bidrar till att uppfylla brukets och koncernens övergripande mål. Du rapporterar till Vice President Finance & Controlling Operations och har personalansvar för två Controllers.Du ingår i Gävle Bruks ledningsgrupp samt Operations Finance & Controlling ledningsgrupp och bidrar till verksamheten som helhet och deltar i koncerngemensamma projekt för att utveckla och effektivisera våra processer och system.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
  • Agerar som business partner gentemot verksamheten och bidrar med framtida tillväxt och lönsamhetsanalyser.
  • Ansvarar för framtagandet av brukets ekonomiska resultat, årsplaner och prognoser i enlighet med uppsatta mål och ambitioner.
  • Produktkalkyler, investeringskalkyler och ad hoc utredningar.
  • Aktivt identifiera förbättringsmöjligheter kring brukets resultatrapporter och i samråd med intäkts- och kostnadsansvariga föreslå och driva åtgärder för att förbättra lönsamhet och kapitalbindning.
  • Samordna och möjliggöra att bruks- och koncernledningen erhåller korrekt och relevant ekonomisk information.
  • Proaktivt utveckla och underhålla system för ekonomisk uppföljning.
 
Din bakgrund
Du har högskoleutbildning inom ekonomiområdet i grunden eller motsvarande och flerårig erfarenhet av likvärdig roll. Du har goda kunskaper i redovisning och ekonomisk styrning gärna från processindustrin. Tidigare ledarerfarenhet är starkt meriterande. Du är en van användare av etablerade affärssystem. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
 
Arbetet som Manager Mill Control förutsätter många kontakter både externt och internt, vilket kräver att du är utåtriktad och har god förmåga att interagera och kommunicera. För att vara framgångsrik krävs att du är drivande och affärsmässig. Du är strukturerad, analytisk och förändringsbenägen. Du har också en naturlig fallenhet för ledarskap och har hög integritet.
 
Du kommer att trivas och utvecklas hos oss om du delar vår värdegrund- sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.
 
 

BillerudKorsnäs tillhandahåller papper och förpackningsmaterial som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är ett världsledande företag inom överlägset papper och förpackningsmaterial tillverkade av nyfiber; passionerat engagerad i hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Företaget har tio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland med cirka 5800 anställda i över 13 länder och kunder i över 100 länder. BillerudKorsnäs omsätter cirka 37,2 miljarder kronor och är noterat på Nasdaq Stockholm.

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2022-10-23

Publiceringsdatum: 2022-09-16

Meny