Industrichef till Samhall MO Nord

Sista ansökningsdag: 2021-08-29


”Till dig som vill utveckla industriverksamhet och har hjärtat på rätt ställe”
 
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag? Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden. Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
 
Vår nuvarande Industrichef går i pension och vi söker nu hans ersättare till en spännande och viktig tjänst i Marknadsområde Nord. Har du industrierfarenhet, är affärsorienterad, gillar förändringsarbete och drivs av tron på människors förmåga till utveckling? Då är det dig vi söker!
 
Som Industrichef har du det övergripande ansvaret för distrikt Industri, ett av våra 7 distrikt i Marknadsområde Nord. Verksamheten finns idag på 8 orter från Ludvika till Överkalix med totalt ca 380 medarbetare och producerar bl.a produkter till flera av Sveriges största företag. Produktportföljen är bred med allt från ventilationsutrustning till kablage för fordonsindustrin. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas där flera av våra verksamheter expanderar.
 
Du har det yttersta ansvaret för att organisera och skapa förutsättningar för våra produktionsanläggningar att kunna leverera och nå uppsatta mål genom att leda, utveckla och följa upp verksamheten i linje med Samhalls uppdrag och mål. Du har också ett affärsansvar för både befintliga och nya kundsamarbeten och bidrar aktivt i försäljningen och affärsutvecklingen. Tillsammans med din ledningsgrupp och produktionscheferna för respektive produktionsanläggning säkerställer du kvalité och ständiga förbättringar. Du arbetar proaktivt och processbaserat för att säkra leveransen. Med tydlig verksamhetsstyrning och uppföljning skapar ni förutsättningar för att utveckla både människan och affären.
 
Du rapporterar till Marknadsområdesdirektören och ingår i ledningsgruppen för marknadsområde Nord och bidrar till marknadsområde Nords måluppfyllelse, lönsamhet och utveckling.
 
Vem söker vi?
Vi vill att du har mångårig erfarenhet av strategiskt ledningsarbete helst inom tillverkningsindustri och stor erfarenhet av förändringsledning och utveckling av verksamheter. Du har erfarenhet av att vara chef över chefer samt gärna även av distansledarskap. Du har också erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat och har förmåga att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du är driven och arbetar målstyrt för att skapa förbättringar, effektivitet, resultat och utveckling. Du är en trygg och kommunikativ ledare som styr organisationen med en tydlig riktning och ett coachande förhållningssätt.
 
Du har relevant högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Placeringsort: efter överenskommelse inom marknadsområdet.
 
Fackliga kontaktpersoner;
Jonny Viljeskogh, Unionen, tfn 0660-79671
Johnny Schödin, SACO, tfn 060-168203
Pontus Dilén, Ledarna, tfn 026-176503
 
Välkommen till hållbar samhällsutveckling där du är med och gör skillnad för många!
 

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Läs mer: www.samhall.se

KONTAKT
Torgny Balkefors
0733434769
torgny@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-08-29

Publiceringsdatum: 2021-07-06

Meny