Erfaren konstruktör till Cibes Lift i Gävle

Sista ansökningsdag: 2021-06-20


-du utvecklar världsledande hissar för den internationella marknaden
 
Cibes tillverkar högkvalitativa hisslösningar och tillämpar stor känsla för detaljer i varje steg. Produktutveckling, tillverkning och testning äger rum vid fabriken i Gävle. På senare år har Cibes Lift Group expanderat snabbt och har nu flera dotterbolag och affärspartners i Europa, Asien och Mellanöstern. R & D enheten vid Cibes produktionsenhet i Gävle söker nu en erfaren konstruktör inom mekanik med fokus på framtagning av nya produkter för bolagets globala sortiment. Här får du chansen att fokusera på nästa generations hissar och bidra med förslag till långsiktigt hållbara lösningar.   
 
Utifrån marknadsbehov och ledningens globala prioriteringar utvecklar och testar du nya mekaniska konstruktioner som möjliggör att Cibes produkter förblir världsledande inom sina nuvarande och nya segment.  Du utvecklar och implementerar kostnadseffektiva dimensioneringar och anpassningar och säkerställer optimering mot tillverkningsprocesser och produktprestanda. Du kommer att omges av yrkesskickliga kollegor världen över och bjuds in i en teamanda där man stödjer och hjälps åt i vardagen.
 
 
Din bakgrund
Du har en utbildningsbakgrund inom maskinteknik och har mångårig erfarenhet från konstruktörsrollen vid ett internationellt bolag. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med konstruktion och produktutveckling inom tillverkningsindustrin. Goda kunskaper i CAD och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du framför allt en kreativ innovatör som triggas av få generera ideer till nya tekniska lösningar och att själv få skruva ihop dem och testa. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och bidra till helheten samtidigt som du gärna tar ett tekniskt och strategiskt ledarskap för din disciplin utifrån behov.
 
Välkommen att visa intresse för att vara med och bidra till Cibes fortsatta internationella framgångsresa!

Cibes Lift Group AB är en av världens största tillverkare av lågfartshissar. Koncernen har för närvarande 950 anställda och befinner sig i stark tillväxt. Vi har gjort oss kända för svensk design med hög kvalitet. Cibes vision är att föra människor närmare varandra och vår framgång bygger på att vi gör människors liv lite bekvämare. www.cibeslift.com

KONTAKT
Ylva Ponsiluoma
0733434026
ylva@balkefors-ponsiluoma.se

VILLKOR
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Publiceringsdatum: 2021-05-25

Meny